Rezultati prve ankete : Fotoultras

Rezultati prve ankete

April 7, 2009  
V kategoriji Novice

Prvo anketno vprašanje Kako ocenjujete spletno stran fotoultras.si smo umaknili po 12. dneh. V anketi je bilo oddanih 209 glasov (poudarek je na besedi glasov – ne moremo namreč garantirati, da je glasove res oddalo 209 različnih ljudi), rezultati so bili naslednji:

Brez komentarja! – 13 glasov oziroma 6 % vseh glasov
Lahko bi bila boljša! – 27 oz. 13 %
Moja babica naredi boljšo! – 22 oz. 11 %
Odlična je! – 147 oz. 70 %

Rezultati spet dopuščajo, kar za področje navijaštva res ni nič nenavadnega, različne interpretacije. Vzorec anketiranih je (z ozirom na število ultrasov v Sloveniji, ki jim navijaštvo zares pomeni način življenja) reprezentativen. V uredništvu smo z 70 % glasov, ki menijo, da je stran odlična, zelo zadovoljni. Dobra motivacija za nadaljnje delo. Glede na številne zaporedne neprespane noči v nekaj tednih pred aktiviranjem strani in maloštevilno uredništvo, se okrepitev v najožjih sodelavcih zares ne bi branili. Vabljeni k sodelovanju vsi zainteresirani! Ogromno nam pomeni vsaka vaša pohvala, ki jih sicer izrekate na različnih mestih!

Zelo uporabni in zanimivi za analizo bi bili glasovi oddani dvema možnostima: lahko bi bila boljša in brez komentarja, seveda pod pogojem, da bi razpolagali z dodatnimi informacijami. Nedvomno so bili upoštevani tudi glasovi posameznikov, ki so na stran zašli prvič in zadnjič, kakor tudi posameznikov, katerih rezultat znaša 11 %. O slednjih ne bomo izgubljali časa.

Vabljeni, da nam zaupate svoja mnenja, pohvale in konstruktivne kritike.

Uredništvo

Za kuracSlaboPovprečnoZelo dobroUltra (Še brez ocene)
Loading...
Tukaj je lahko vaš oglas

Komentarji

Comments are closed.